Blog

Cum sa alegi usa perfecta

Alegerea corecta a usii pentru casa ta:
Alegerile de usi sunt infinite, dar exista anumite lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a alege o usa. Cel mai important lucru de luat in considerare  pentru alegerea unei noi usi – usi de interior  sau usi de exterior – este sa se potriveasca cu stilul de mediu. Ce tip de casa ai – modern, rustic traditional, sau primarie?

Linii curate, simple, s-ar potrivi cu un stil mai modern, dar o casa mai veche, mai traditionala are nevoie de o usa clasica, cu un pic mai multa ornamentatie.

Lemn – alegerea naturala
Lemnul este alegerea naturala – fiecare piesa este unica si ajuta pentru a da casei tale propria identitate. Fiecare tip de lemn (stejar, pin, etc) are caracteristici proprii si nu veti gasi un alt material care se poate potrivi cu mai multa eleganta si farmec decat acesta. Multe alte materiale au încercat sa dea impresia de un finisaj de lemn, dar nu au fost capabile de a capta textura, profunzimea, caldura si frumusetea lucrului real.

Ce sa  gandesti inainte de a cumpara o usa:

Alege intotdeauna un design al usi care se potriveste stilului casei tale
DEKO DOORS furnizeaza o gama larga de o multitudine de modele de usi si stiluri, usi ieftine de la traditional la cele mai moderne si contemporane. O gama larga de modele de sticla sunt disponibile, iar usile noastre sosesc cu sticla […]

By |aprilie 7th, 2015|Noutati|Comentariile sunt închise pentru Cum sa alegi usa perfecta

Usi de interior

GGT WOOD2-DAUsile de interior nu doar ca au un rol foarte important in amenajarea interioara a locuintei dar indeplinesc si un rol estetic care dau un aspect placut si confortant caminului tau. In momentul in care esti decis sa iti achizitionezi o usa, trebuie sa te gandesti neaparat la mai multi factori importanti astfel incat sa poti beneficia de intimidate, lumina, spatialitate si un decor placut. Exista spatii in interiorul unei case sau a unui apartament unde e mai bine sa eviti montarea unei usi pentru a deschide spatiul si a parea mai mare si mai larg, de exemplu la balcon sau la bucatarie, dar exista si spatii unde ai neaparat nevoie de montarea unei usi cum ar fi la dormitor sau bineinteles la baie, unde ai mare nevoie de intimidate. Aici cele mai potrivite usi sunt cele opace, prin care nu trece lumina. Usile sunt foarte importante in amenajearea unei locuinte deoarece, dat fiind faptul ca sunt suprafete atat de mari, sar imediat in evidenta. De aceea orice usa joaca un rol foarte important in aspectul general al unei locuinte. De exemplu intr-un apartament de mici dimensiuni e recomandat sa se monteze acelasi tip de usi, de aceeasi nuanta si acelasi model, poate putin diferite, dar nu exagerat, dar intr-o locuinta de mari dimensiuni, poti experimenta mai multe tipuri si modele in functie de zonele din casa, cum ar fi living-ul, dormitorul, dressing-ul sau […]

By |aprilie 7th, 2015|Noutati|Comentariile sunt închise pentru Usi de interior

Prezentare Deko Doors

Deko Doors: perspicacitate, inspiraţie, inovaţie şi implementare!

Cunoaşterea desăvârşită a domeniului de activitate, experienţa de peste 12 ani în domeniu, bazată pe originalitatea procesului de creaţie, sunt doar câteva dovezi ale faptului că Deko Doors nu este doar unic importator al unei game vaste de modele de uşi de calitate, ci suntem experţi şi în oferirea de soluţii de interior/exterior de înaltă calitate, atât pentru locuinţe, cât şi pentru instituţii.

Contractele şi proiectele la care lucrăm sunt importante pentru noi, deoarece suntem de principiul că pentru obţinerea celor mai bune rezultate este necesar să înţelegem scopul lucrării, precum şi să ţinem cont de cerinţele în materie de design ale clientului.

Maleabilitatea produselor Deko Doors susţin crearea de soluţii unice şi inovatoare, special gândite pentru a satisface nevoile clienţilor – fie că aceştia optează pentru produse personalizate sau standard.

Deko Doors ofera o gama larga de usi de interior ieftine cat si in serviciul de amenajari interioare. Angajaţii calificaţi şi dedicati, sunt resursa noastră cea mai importantă. Deko Doors este certificat pe piată şi un loc de muncă atractiv, oferind dezvoltarea continuă şi instruirea angajaţilor noştrii.

Deko Doors mereu la dispoziţia dumneavoastră!

By |martie 25th, 2015|Uncategorized|Comentariile sunt închise pentru Prezentare Deko Doors