Hotelurile, restaurantele și marile magazine emblematice devin adesea pionierii care stabilesc tendințele în designul interior. Atât în spațiile cu design și decor clasic, cât și în cele cu design și decor modern, combinația de uși alb lăcuite și feronerie neagră se impune ca trend. Această combinație elegantă stabilește în prezent accente vizuale impresionante în orice încăpere, în special în cele dedicate vieții private.

Albul atemporal & elegant design eco pentru uși de interior moderne

Design inovator și funcții inteligente

Deko Doors recomandă calitatea atunci când vine vorba de standarde înalte, calitate și garanția unui produs final rafinat. Fitingurile negre conferă un plus de eleganță robustă, evidențiind unicitatea unui design modern, pentru uși durabile și ușor de întreținut. Aceste fitinguri dispun de caracteristici inovatoare precum smart2lock, conferind în același timp o senzație anti-alunecare.

Design inovator și funcții inteligente

Eleganță de la prima vedere

Ușile alb lăcuite Deko Doors sunt funcționale și protejează biroul, dar și proprietatea privată împotriva celor mai diverse influențe negative, precum poluarea fonică, incendiile sau fumul. Protejează inclusiv împotriva spargerilor. Aceste modele de uși atrag atenția prin canelura în filigran și suprafața modernă lăcuită în alb elegant.

Eleganță de la prima vedere

Design eco pentru spații rezidențiale sau office

Lăcuirea albă impecabilă fascinează ochiul și conferă rafinament oricărui spațiu office sau rezindențial. Cu lacuri acrilice de calitate, lacuri UV si prietenoase cu mediul, prin procese moderne de aplicare și pulverizare, dar și printr-un control permanent al calității.

Ușile albe lăcuite cu finisaj satinat sunt, prin urmare, ideale pentru spațiile care necesită un design clasic, dar și modern, în care confortul primează.

Acestea poartă eticheta ecologică a Institutului ECO, cei de la PRÜM fiind printre primii producători de uși care au demonstrat că astfel de produse pot fi compatibile și prietenoase cu mediul. În plus, aceste uși dispun de certificare PEFC și FSC, astfel contribuind la managementul responsabil al pădurilor.

Design eco pentru spații rezidențiale sau office

Opțiuni și beneficii uși albe lăcuite

Acest tip de uși sunt disponibile în multiple modele, cu funcții diverse. Iată câteva opțiuni cu care pot fi prevăzute aceste produse:

  • Finisaje cu margini drepte și suprapunere
  • Margini rotunjite pe lac alb laminat
  • Disponibile pentru pereți cu grosimea de >80 mm
  • Consolidate prin colțuri duble
  • Arc mai lung pentru o toleranță mai bună a grosimii peretelui
  • Pot fi combinate cu accesoriile pentru uși glisante SLIM

Tehnologie zero joint

Tehnologia zero joint vine cu o funcție inovatoare care asigură îmbinarea marginii ușii cu suprafața acesteia și conferă ușilor interioare o rezistență crescută la murdăria care se adună în zona marginilor. Canatul premium, care a primit marca de calitate RAL GZ 426 și, prin urmare, este certificat în clasa E, este perfect pentru spații cu trafic intens și nivel ridicat de praf. Acest cadru al ușii este pur și simplu neafectat de factorii de murdărie de zi cu zi.

Canatul premium cu o grosime a muchiei de 2 milimetri face imposibilă ciobirea, transformând ușa într-o o declarație puternică a calității mărcii. Datorită acestei caracteristici ușile își păstrează mereu frumusețea.

În varianta cu mecanism de închidere, încuietoarea poate fi integrată în locașul mânerului. Acest tip de design de mâner răspunde celor mai mari exigențe.

Mecanismul de blocare integrat în mâner încuie ușa cu un singur clic. Ca element de design, armăturile sunt componente importante pentru aspectul general pe care îl oferă ușa.

Diversitate Deko Doors

Atunci când vine vorba de ușile Deko Doors, diversitatea este cuvântul cheie. Cu o multitudine de combinații posibile de produse, nicio dorință de design nu rămâne neîndeplinită.

Experţi în a identifica și oferi soluţii de interior/exterior de înaltă calitate, atât pentru spații rezidențiale, cât şi pentru instituţii, Deko Doors pune la dispoziție peste 1000 de modele de uși, atât din lemn cât și din sticlă, proiectate pentru cei pasionați de design, ambianță și naturalețe.

Eliberează-ți creativitatea cu Deko Doors și creează modele unice. Proiectează ușa interioară modernă compatibilă cu proiectul tău – nu există limite în creativitate. Contactează-ne chiar astăzi!