Alegerea corecta a usii pentru casa ta:
Alegerile de usi sunt infinite, dar exista anumite lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a alege o usa. Cel mai important lucru de luat in considerare  pentru alegerea unei noi usi – usi de interior  sau usi de exterior – este sa se potriveasca cu stilul de mediu. Ce tip de casa ai – modern, rustic traditional, sau primarie?

Linii curate, simple, s-ar potrivi cu un stil mai modern, dar o casa mai veche, mai traditionala are nevoie de o usa clasica, cu un pic mai multa ornamentatie.

Lemn – alegerea naturala
Lemnul este alegerea naturala – fiecare piesa este unica si ajuta pentru a da casei tale propria identitate. Fiecare tip de lemn (stejar, pin, etc) are caracteristici proprii si nu veti gasi un alt material care se poate potrivi cu mai multa eleganta si farmec decat acesta. Multe alte materiale au încercat sa dea impresia de un finisaj de lemn, dar nu au fost capabile de a capta textura, profunzimea, caldura si frumusetea lucrului real.

Ce sa  gandesti inainte de a cumpara o usa:

Alege intotdeauna un design al usi care se potriveste stilului casei tale
DEKO DOORS furnizeaza o gama larga de o multitudine de modele de usi si stiluri, usi ieftine de la traditional la cele mai moderne si contemporane. O gama larga de modele de sticla sunt disponibile, iar usile noastre sosesc cu sticla gata montate, astfel încat nu este nevoie de geamuri care urmeaza sa fie efectuate la fata locului.

Masura corecta  a usii.

Inaltimea, latimea si adancimea  tocului sunt importante, dar la fel de important, cadrul trebuie sa fie patrat. Cumpara intotdeauna o usa care este fie marimea potrivita.
Cadru si pragul ar trebui sa fie verificate pentru semne de uzura sau deteriorare si sa va asigurati ca rama este montata corect.

Decideti bugetul dvs.:
Decideti care este bugetul pentru usa dvs. noua.

Intrbari pe care trebuie sa le adresati furnizorului:
Este garantata usa?
Ce metode au fost folosite?
Ex: Daca cumparati usi de pin, trebuie sa va asigurati ca articulatiile sunt imbinate si lipite cu adezivi moderni. Toate ușile DEKO DOORS sunt construite la cele mai inalte standarde.

Fa alegerea corecta, alege DEKO DOORS.